Detaily

Belgium


P8 Architecten (Antwerpen)


Rezidenční


Nechte se inspirovat

Interiér, Kuchyně, Rezidenční, Obývací pokoj


SAVE PROJECT

Informace o produktu

Hlavním záměrem tohoto projektu bylo vytvoření moderního městského domu v oblasti, kde převládají sklady a bytové domy. Tento dům architekta Hansi Ombregta se nachází v bývalé přístavní oblasti ‘t Eilandje v Antwerpách v Belgii.

K získání maxima z vnějšího prostoru na tomto malém pozemku s plochou pouze 69 m2 jsme si zvolili, že dům zcela zvedneme a proměníme přízemí v částečně krytou městskou zahradu. Obytný prostor se tak posunul do prvního podlaží. Tímto způsobem byla vytvořena moderní verze klavírně vznešeného domu.

Můžete to také vidět v designu fasády, kde jsou okna natažena přes více podlaží. Kvůli omezenému povrchu podlahy bylo zvoleno ponechat prostor pokud možno co nejotevřenější. Schody byly přesunuty do přední části domu, aby měly minimální dopad na pružnost domu. Tímto způsobem se schody staly hravým prvkem návrhu viditelným zvenku. K provedení spojení mezi různými podlažími byly vytvořeny zvýšené nebo snížené podlaží, které dávají domu pocit prostornosti.

Hansi Ombregt, architekt a zakladatel P8 Architects: „Pro svoji kuchyň jsem si vybral stropní svítidla od společnosti Delta Light, protože design má retro vzhled, který se hodí do našeho domu. Miluji krásné předměty a věřím, věřím, že osvětlení je v domě důležité. Správné svítidlo dokáže udělat interiér skutečně kompletní“.

Naše svítidla Link se perfektně hodí k retro vzhledu židlí. Když dáváme radu ohledně osvětlení, vždy se klienta ptáme na interiér. Samozřejmě že si můžete vybrat osvětlení podle vaší chuti, ale je důležité, aby se hodilo ke stylu vašeho interiéru.

Projekty, které nás baví

zpět nahoru